Trainingsproject Kung Fu op hoog niveau Sluitingsceremonie succesvol gehouden


 

2019 “One Belt, One Road” Nationaal Wushu Coach Trainingsprogramma op hoog niveau Sluitingsceremonie succesvol gehouden

Op de ochtend van 17 oktober werden de “Studie over de status-quo, problemen en tegenmaatregelen tegen ontwikkeling van Wushu Internationalisering” en de slotceremonie van het nationale “Wushu Coach Training Program” op hoog niveau in 2019 gehouden in de vijfde conferentiezaal van het Exchange Center van onze school. . Het project werd gehost door de Shanghai Municipal Education Commission en twee weken gehost door het Shanghai Institute of Physical Education International Education College. Zhu Dong, geassocieerd decaan van de School of International Education, Zhao Yong, adjunct-directeur van het Heavy Athletics Center van de provincie Hubei, en Zhang Yong, het hoofd van het project “One Belt, One Road” van de School of International Education, vertegenwoordigers van studenten van de Wushu Academy en uit Oekraïne, Italië, Papoea-Nieuw-Guinea, Myanmar, Twintig vechtsportcoaches uit Mexico, Roemenië, Maleisië, India en andere landen namen deel aan het seminar.

Tijdens het seminar hield Zhu Dong, de vice-president van de School of International Education, eerst een speciale toespraak over ‘vechtsporten en de Olympische droom’. Hij onderzocht de problemen van de ontwikkeling van vechtsporten en hun eigen situatie, waarom China van vechtsporten het Olympische project zou maken en de ontwikkeling van moderne vechtsporten. Vervolgens gaf hij een korte inleiding tot de oprichting en ontwikkeling van de Internationale Wushu Federatie, besprak hij de geschiedenis van Wushu’s toetreding tot de Olympische Spelen en analyseerde hij het aantal vechtsporten in verschillende landen en het lidmaatschap van nationale vechtsportverenigingen.

Prof. Zhu Dong, Shanghai

 

Dan Rădulescu - RomâniaIn de gratis discussiesessie bespraken coaches uit verschillende landen de ‘de ontwikkeling van vechtsporten in verschillende landen’ en het doel van het trainingsprogramma voor coaches. De studenten uit Italië geloven dat de Olympische Spelen zelf een sportproject zijn, en traditionele vechtsporten moeten hun eigen traditie behouden, dus traditionele vechtsporten zouden geen sport moeten zijn.De kloof tussen Franse en Japanse studenten gebaseerd op de resultaten van karate in Frankrijk en Japan. Chinese vechtsporten daarentegen behoren eerder alleen tot China, en hun ontwikkeling moet gericht zijn op de wereld en de communicatie met organisaties en studenten van over de hele wereld versterken. Studenten uit Papoea-Nieuw-Guinea geloven dat professionele technische vaardigheden alleen tot traditionele meesters behoren. De hele vechtsport hoort bij de wereld. Professor Zhu Dong is van mening dat, in de internationalisering van vechtsporten, transparanter moet zijn en kunstmatige subjectieve factoren tot een minimum moet beperken. Nieuw-Guinese studenten deelden hun land De ontwikkeling van de martial arts, vechtsporten liefhebbers en sporters hebben veel traditionele martial arts, maar moeten meer steun van de Chinese Wushu Association en International Wushu Federatie in technologie en apparatuur om te helpen de opkomende landen een betere ontwikkeling martial arts wushu.

Dan Rădulescu

Door dit trainingsprogramma hebben meer dan een dozijn coaches op hoog niveau uit landen langs de ‘Belt and Road’ een beter begrip en begrip van de Chinese traditionele vechtsportcultuur verkregen door twee weken van studie en uitwisseling. Ik zal de huidige situatie zien van hoe vechtsporttraining in Shanghai. De coaches gaven hun mening over dit trainingsprogramma: Dankzij de Shanghai Education Commission en het Shanghai Institute of Physical Education voor hun waardevolle leermogelijkheden, is dit project ook de beste praktijk om meer internationalisering van vechtsporten te bevorderen. Ze hopen de informatie van dit trainingsprogramma op het internationale platform te delen om meer liefhebbers van vechtsporten aan te trekken om deel te nemen. Ze hopen ook dat ze tijdens het bestuderen van Nanquan en Taijiquan in contact kunnen komen met andere traditionele vechtsportprojecten, en hopen dat er een meer gestandaardiseerde eenwording van de normen van verschillende vechtsportprojecten zal zijn. Ten slotte zei iedereen dat de inhoud van deze studie erg nuttig is en het geleerde inkomen terug naar hun land zal brengen om hun studenten te onderwijzen en hen te helpen vechtsporten beter te leren.

Na een verhitte discussie gaven Zhu Dong, plaatsvervangend decaan van de School of International Education, en Zhao Yong, adjunct-directeur van het Hubei Heavy Sports Center, en de nationale coach Zhao Yong een certificaat van voltooiing en namen een groepsfoto.

Tot slot gaf vice-president Zhu Dong een prachtige samenvatting van dit trainingsproject, waarbij hij elke coach en docent bedankte die lezingen gaf aan de studenten en het personeel dat dit trainingsprogramma met succes heeft gehouden. Tegelijkertijd verwelkomt hij de coaches om het bovenlichaam te promoten na zijn terugkeer in China, en verwelkomt hij meer buitenlandse vrienden om naar het bovenlichaam te gaan om te studeren en deel te nemen aan verschillende kortlopende projecten, zoals zomerscholen. Ik hoop dat de coaches nauw contact blijven houden na hun terugkeer in China en samenwerken voor de internationale ontwikkeling van vechtsporten.

Projectoverzicht 1: Theorie en praktijk van vechtsporten
01  Chinese cultuur en vechtsporten (Prof. Dai Guobin, Shanghai)

Op de ochtend van 9 oktober begon het “One Belt, One Road” nationale trainingsprogramma voor vechtsportencoach op hoog niveau van onze school met de lezing over Chinese geschiedenis en cultuur: het concept en begrip van vechtsporten. Deze lezing werd gegeven door professor Dai Guobin. Professor Dai analyseert voornamelijk het ontwikkelingsproces en de oefenmethoden in het concept en de kenmerken van vechtsporten uit twee niveaus van routine en vechten.

Professor Dai gaf eerst een algemeen begrip van het concept van vechtsporten op basis van de opkomst van Oracle en zijn onderzoek. Vervolgens breidde het zich uit naar de twee belangrijke aspecten van vechtsportenroutines en vechten, en introduceerde het de belangrijke positie van routines en vechten in de ontwikkeling van vechtsporten. In het tweede niveau van het martial arts-concept verdeelt professor Dai de tegenstanders in martial arts in drie categorieën: formele tegenstanders, sparring-tegenstanders en afzonderlijke training. De laag introduceert de kenmerken van vechtsporten in de praktijk aan de studenten. Later legde professor Dai de studenten de oorsprong van de vechtsporten uit, dat wil zeggen de praktische behandeling van de tegenstander.

Door deze lezing hebben de deelnemers een nieuw begrip van het concept van vechtsporten, dat hen enorm zal helpen in vechtsporttraining.

02  Traditionele Wushu-routine (Fan Yanmei International Referee Shanghai)

Op de middag van 9 oktober lanceerde het National High School martial arts coach trainingsprogramma van de “One Belt, One Road” nationale educatiecollege de martial arts-praktijk: de traditionele martial arts-routine. Deze praktische cursus werd gegeven door de internationale scheidsrechter Fan Yanmei van het Shanghai Institute of Physical Education martial arts college.

Vóór het begin van de cursus gebruikte Fan de oefeningen van elementaire martial arts-oefeningen om de studenten naar warming-upoefeningen te leiden om studenten te helpen zich snel aan te passen aan en de volgende cursusinhoud in te voeren. Later introduceerde de heer Fan de twee basisstappen van het traditionele vechtsportproject Ba Gua Zhang.De stagiairs hadden een algemeen begrip van de basisstappen door de presentatie van de leraar zorgvuldig te bekijken en hadden geoefend met de uitleg van de leraar. Na de uitleg begonnen de studenten in groepen te oefenen en deze nauwgezet te consolideren. Fanleraar begeleidde de studenten geduldig en nauwgezet om hen te helpen hen beter te begrijpen en te beheersen. Later, onder de uitleg en demonstratie van de leraar, leerden de studenten de klassieke combinatiebeweging van de acht diagrammenpalm. Door de combinatie van de bewegingen hadden de studenten een dieper begrip en begrip van het traditionele vechtsportproject van Ba ​​Gua. In de tweede helft van de cursus gaf Teacher Fan verschillende basisbewegingen en een kleine combinatie van dubbele zwaarden van de studenten.

Dit gedeelte is het eerste gedeelte van de vechtkunstenpraktijk van dit trainingsprogramma De studenten studeren zorgvuldig en zorgvuldig, in de hoop hun studies terug te brengen naar hun thuisland om hun studenten beter te onderwijzen.

03  Nanquan technische basis trainingsmethode (Huang Jiangang nationale coach Guangdong)

Op 11 oktober lanceerde het National High School martial arts coach trainingsprogramma van het “One Belt, One Road” nationale onderwijs college de martial arts praktijk: Nanquan technische basis trainingsmethode. Deze praktische cursus werd gegeven door de nationale martial arts coach Huang Jiangang uit Guangdong.

Aan het begin van de cursus introduceerde coach Huang de vijf belangrijkste systemen van Nanquan: Hong Boxing, Liu Boxing, Cai Quan, Li Quan en Mo Quan. Vervolgens, beginnend bij het begin van het paard, “is er geen taille en geen succes”, waardoor de studenten het belang van het paard waarderen en voelen. Om de lumbosacrale sterkte en ponssnelheid van de studenten te verbeteren, vroeg de coach Huang de stagiairs om verschillende gecombineerde bewegingen van de uitval naar het paard te oefenen, en benadrukte hij altijd de noodzaak om aandacht te besteden aan de nagels. In de praktijk van longeponsen benadrukten de studenten dat ze aandacht moesten besteden aan de richting van de juiste vijfenveertig graden.In de praktijk van de Kirin-stap vroeg de gele coach de studenten om altijd aandacht te besteden aan de bewegingen van de bovenste ledematen. In de longen en klauwen begeleidt de gele coach de studenten zorgvuldig om hen te helpen de schouders en schouders beter te voelen. Bij het leren gooien van de boksen, geeft de gele coach de oefenvaardigheden, de onderhand, de voorhand Hoog, dit zal meer standaard zijn.

In de tweede helft van de cursus leerde Huang-coach de studenten een complete set acties. Hoewel de hele set meer dan honderd bewegingen heeft, studeren de studenten heel voorzichtig en zorgvuldig, en op moeilijkere plaatsen, zullen ze meer oefenen. Nadat de professor was geëindigd, gaf de heer Huang de deelnemers een snelle demonstratie van de hele reeks acties om de studenten te helpen zich beter te herinneren. Aan het einde van de cursus communiceerden en communiceerden de deelnemers met de coach. Wanneer hij het heeft over de aanvals- en verdedigingsintenties van vechtsporten, is de coach van Huang van mening dat vechtsporten niet los kunnen worden gezien van aanval en verdediging. Hoewel traditionele vechtsporten beperkingen hebben, moet je bij het leren van vechtsporten basisvaardigheden oefenen.

04  Vechtsporten Springen Moeilijkheid Actie Training (Prof. Zhu Dong, Shanghai)

Op 12 oktober lanceerde het National High School martial arts coach trainingsprogramma van het “One Belt, One Road” nationale onderwijs college de martial arts cursus: martial arts jumping moeilijkheid training. Deze cursus werd gegeven door professor Zhu Dong, de vice president van de School of International Education van Shanghai Institute of Physical Education.

Voor aanvang van de cursus introduceerde professor Zhu Dong eerst de onderzoeksachtergrond van zijn moeilijkheid in het springen, en gaf hij de studenten een algemeen inzicht in de scores en algemene regels van de moeilijkheid van het springen in verschillende vechtsportprojecten. . Vervolgens begon professor Zhu Dong deze cursus vanuit vier aspecten: de basisintroductie van martial arts-moeilijkheid, de veelvoorkomende fouten van moeilijkheidsbewegingen, de frequentie van moeilijkheidsaftrekaftrekpunten en het onderzoek van de spronghoogte van de moeilijkheidsgraad. In de basisintroductie van martial arts-moeilijkheid liet professor Zhu Dong de deelnemers de acties zien van verschillende moeilijkheidsgraden en de voorzorgsmaatregelen bij het voltooien van de verschillende moeilijkheidsgraadbewegingen. In de veel voorkomende fouten van moeilijke bewegingen sprak professor Zhu Dong over het dichtslaan De voet is niet over de schouder gekruist of het schot geraakt, de aftrekcriteria voor schudden, voetbeweging of kloppen; in de veel voorkomende fouten bij het landen, analyseerde professor Zhu Dong de fysieke schade en aftrekkingen die werden veroorzaakt door de verschillende soorten moeilijkheden en soorten bewegingsfouten. En gecombineerd met een groot aantal laboratoriumgegevens en video om de studenten op een levendige en levendige manier aan de studenten uit te leggen; in de laatste moeilijkheidsactie-aftrekfrequentie, professor Zhu Dong door de verschillende flexibiliteit van mannelijke en vrouwelijke atleten om de aftrek van de voltooiing van verschillende projecten te illustreren. situatie.

Door de studie van deze sectie hebben de deelnemers een duidelijk begrip van de voorzorgsmaatregelen bij het moeilijk maken van vechtsporten en kunnen ze het voorkomen van aftrekkingen en verwondingen in toekomstige nascholingtraining beter vermijden.

05  Formulering van Wushu-trainingsprogramma (professor Zhu Dong Shanghai)

Op 15 oktober lanceerde het National High School martial arts coach trainingsprogramma van het “One Belt, One Road” nationale onderwijs college de martial arts cursus: de ontwikkeling van het martial arts trainingsprogramma. Deze cursus werd gegeven door professor Zhu Dong, de vice president van de School of International Education van Shanghai Institute of Physical Education.

Professor Zhu Dong legde eerst enkele basistheorieën achter martial arts-training uit: het belang van repetitieve training, het verschil tussen leren en oefenen, de gevarieerde combinatie van verschillende soorten training en de gedeeltelijke tot uitgebreide training. Door de introductie van periodieke training kunnen studenten meer wetenschappelijke trainingsmethoden en trainingsprogramma’s voor hun studenten ontwikkelen. Als het gaat om over-herstel training, introduceerde Prof. Zhu Dong dat de trainingsintensiteit gelijk moet worden gemaakt, dat wil zeggen dat de trainingsitems en trainingshoeveelheid in kleine cycli moeten worden gesuperponeerd.De algemene wetenschappelijke gegevens geven aan dat er twee belangrijke afspraken moeten worden gemaakt binnen een week. Het oefenprogramma en twee middelgrote oefenitems. Door de trainingsdagboeken en lesplannen aan de stagiairs te laten zien, kunnen ze de specifieke inhoud en indeling van het trainingsplan intuïtiever en duidelijker begrijpen.

Aan het einde van de cursus vroegen sommige studenten hoe ze verschillende trainingsplannen voor elke student konden ontwikkelen Professor Zhu Dong is van mening dat verschillende tactieken en strategieën moeten worden gerangschikt volgens de eigen snelheid en het ritme van de studenten, en dat de vaardigheden van elke student moeten worden bespeeld. Maximaliseren.

06  Martial Arts-wedstrijdregels en oordeelrecht (professor Liu Tongwei, International Judging Shanghai)

Op 15 oktober lanceerde het National High School martial arts coach trainingsprogramma van het “One Belt, One Road” nationale onderwijs college de martial arts cursus: de martial arts wedstrijdregels en de scheidsrechterwetgeving. Deze cursus werd gegeven door de internationale scheidsrechter Professor Liu Tongwei.

Aan het begin van de cursus introduceerde professor Liu eerst de A-, B- en C-categorieën aan de deelnemers, dat wil zeggen de scorestandaarden voor de kwaliteit van de oefening, het niveau van de oefening en de moeilijkheidsgraad. De cursus begint met het zelf gekozen boksen, de B-klasse scorestandaard van het zwaard en het zwaard, en de oefenmethode, voornamelijk vanuit de twee aspecten van de geklasseerde standaard en de verkeerde aftrekstandaard. Door de actie, krachtmethode, ritme, repetitie en andere aspecten van de score en de verkeerde aftrekcriteria om de scoringsregels in de vechtsportcompetitie uit te leggen. In de moeilijkheid van Groep C van Changquan introduceerde professor Liu de details van de ponshoek in de lange boksprestaties en het feit dat het rennen niet vier stappen kan overschrijden, zodat de studenten de regels en het scoren van normen dieper kunnen leren.

In het tweede deel van de cursus introduceerde professor Liu de moeilijkheidsgradenmethode van Taijiquan en Taiji-zwaard aan de deelnemers. Aan de hand van de vier aspecten van de basisprincipes van de beoordeling, de definitie van beoordelingscriteria, de basismethode voor de beoordeling en de operationele procedures van scheidsrechters ter plaatse, worden de deelnemers in detail uitgelegd. Uit de volgende belangrijkste moeilijkheidscategorieën, namelijk het evenwichtstype actieproblemen, het beentype actieproblemen, het sprongtype actieproblemen en de verbindingsproblemen – de dynamische en statische moeilijkheid, enz., Wordt de actiebeschrijving gegeven en is de student nooit tevreden met de voorgeschreven situatie en de voltooiing van de actie. Voer de criteria voor score en foutaftrek in.

In de cursus toonde professor Liu de scoretabel en nodigde de studenten uit om de actie te demonstreren, en legde de aftrekpunten en de voorzorgsmaatregelen uit bij het voltooien van de actie, zodat de studenten de scorestandaarden in de vechtsportcompetitie intuïtiever konden leren en iedereen beter konden helpen. Het veld behaalde uitstekende resultaten in de competitie.

07  Taijiquan technische basisopleiding (Zhao Yong nationale coach Hubei)

Op 16 oktober lanceerde het National High School martial arts coach trainingsprogramma van het “One Belt, One Road” nationale onderwijs college de martial arts praktijk: technische basisopleiding voor Taijiquan. Deze cursus werd gegeven door nationale coach Zhao Yong.

Aan het begin van de cursus introduceerde coach Zhao eerst de zes grote scholen van Taijiquan aan de studenten: Chen, Yang, Wu, Wu, Sun en Heshi Taijiquan. Dan, van de basistraining van Taijiquan, zijn er verschillende leeftijdsfasen in training, en de flexibiliteit van het lichaam is ook heel anders in verschillende stadia. Om de flexibiliteit van het lichaam te verbeteren, introduceerde Coach Zhao de methode om de benen op de studenten te drukken en combineerde de video om de studenten de weg van de ligamenten te leren. In het stationspaaltrainingsgedeelte is het voornamelijk verdeeld in twee delen: laagpolig en hoogpolig Om de dij te versterken, leren de stagiairs de lichaamsvorm en -vorm aan te passen en de balans van het lichaam te verbeteren door middel van een elastische combinatie. Toen legde ik de beenkrachttraining uit en verbeterde de beenkracht door aanpassing van de ademhaling.

In de tweede helft van de cursus leidde coach Zhao de studenten om de basisbewegingen in Taijiquan te leren.De acht stappen en vijf stappen, namelijk hurken, hurken, drukken, drukken, plukken, hurken, elleboog, leunen. Ga vooruit, trek je terug, zorg, hoop, stel. De studenten volgden de coach om hard te studeren en verdiepen hun begrip van Tai Chi.

Project Review 2: Studeren
01  Chongming District bezoeken

Op 10 oktober voerden de deelnemers het eerste uitje uit van het nationale trainingsprogramma op hoog niveau voor vechtsportencoach “One Belt, One Road”. De locatie van het bezoek was gelegen in Chongming District, Shanghai. ‘S Ochtends bezochten de deelnemers het Dongtan Wetland Park onder leiding van de vrijwilligers.’ S Middags bezocht iedereen de Shanghai Chongming Sports Training Base.

Dongtan Wetland Park grenst aan het Dongtan Bird Nature Reserve en is het enige wetlandpark dat grenst aan het trekvogelreservaat in China. Zodra de studenten het park binnenkwamen, werden ze aangetrokken door de frisse en aangename lucht hier.Lopen op de houten bok was een soort natuurlijk genot. Iedereen passeerde het wetland landschapsgebied, het wetland ecologische restauratiegebied, de watervogelshabitat en het regenwateropvanggebied. In het gras streden verschillende bloemenplanten om geur, waardoor iedereen op de sluiter van de mobiele telefooncamera drukte. In het midden van het park is er uitzicht op het platform, zodat iedereen de vogel kan beklimmen.De studenten worden diep aangetrokken door het landschap voor hen, stoppen om de afstand te zien en de natuur te voelen.

‘S Middags kwam iedereen naar Chongming Sports Training Base (Shanghai Martial Arts Institute), de trainingsbasis voor sportatleten in Shanghai en biedt het nationale team ook garantie voor de voorbereiding op de Olympische Spelen.

De stagiaires keken samen naar de training van het Shanghai Wushu Team Door de scènes en trainingsprogramma’s van professionele vechtsporters te bekijken, legden de studenten zorgvuldig vast en communiceerden voortdurend met de coaches. Tijdens de discussie en het gesprek combineerden de studenten uit verschillende landen met de kenmerken van hun nationale vechtsportatleten professionele begeleiding en advies van de coaches van het Shanghai Wushu-team. Na het bekijken van de training van het Wushu-team, keek iedereen samen naar de training van het schermen en het Taekwondo-team. Nadat de studenten waren geëindigd, hebben ze grote winsten gemaakt. kansen.

02  Een bezoek aan de Pudong Guanlan-basisschool en de oude stad Chuansha

Op de ochtend van 13 oktober werden de studenten geleid door Zhu Dong, de vice-president van het Institute of International Education, naar Guanlan Primary School voor een bezoek. De studenten kwamen naar de sportschool om de training van het Wushu-team in Guanlan Primary School te observeren. De vechtsportbaby’s in Guanlan Primary School zijn vol energie, sterk en krachtig, en het team is netjes en uniform, en demonstreert volledig de spirituele vooruitzichten van martial arts-atleten in de basisschool in Shanghai, en de studenten zijn vol lof over de prestaties van de kleine atleten.

Na de observatie wisselden de studenten ideeën uit met de leraren van het Guanlan Primary School Wushu Team in het gymnasium. Bij de bespreking van de “bitterheid” van studenten die bang zijn voor vechtsporten, en vaak halverwege het probleem, antwoordde leraar Deng van Guanlan Primary School: “We moeten eerst een verantwoordelijkheidsgevoel vestigen en behoren tot de teamleden, van teamuniformen tot etiquette. Aan de woorden en daden; van materieel, tot spiritueel, tot alle aspecten van het leven, laat hen beseffen dat ze deel uitmaken van dit team, zodat ze bereid zijn te betalen en bereid zijn te investeren in vechtsporttraining. “Leraar Hij voegde eraan toe: “Het is moeilijk en pijnlijk om vechtsporten te beoefenen. De angst van kinderen is onvermijdelijk, maar hoe ze te laten volharden en deze moeilijkheden te doorbreken is ook een uitdaging voor de coaches. Als coach moet er niet alleen inkt in de maag zijn, Het is noodzakelijk om jezelf te blijven verrijken en je persoonlijkheid te verbeteren, om kinderen aan te trekken en te helpen groeien. “

Na het bezoek aan Guanlan Primary School kwamen de studenten de oude stad Chuansha bezoeken en ervoeren hier de volksgebruiken. De oude stad Chuansha staat bekend als de “eerste stad van Pudong”. Er is een gezegde dat “Pudong-cultuur Chuansha ziet”, wat het doel is van deze reis in de oude stad Chuansha. Lopend naar de oude straten van de oude stad, liep iedereen helemaal en zag veel gebouwen die de stijl van de Republiek China hebben behouden. Er zijn niet veel toeristen in de oude stad Chuansha, iedereen loopt langzaam over de half oude stenen weg en smaakt een lange geschiedenis. De historische gebouwen in Chinese en westerse stijl, zoals de voormalige residentie van Huangyinpei, Chuansha Ancient City Wall Park, Chuansha Construction Hall en Chenghuang Temple zijn hier om elkaar aan te vullen, zodat de studenten door de tijd en ruimte kunnen kijken. Iedereen maakte gebruik van de middag om hier rond te kijken en te leren over de cultuur die een unieke smaak heeft in China, iedereen heeft een andere oogst.

Een dagtocht naar Shanghai voor een bezoek

In de vroege ochtend van 14 oktober namen de stagiairs de bus en begonnen aan de reis van het verkennen van Shanghai. De eerste halte van de Shanghai Sightseeing Tour is de Oriental Pearl Tower, de studenten hebben een vogelperspectief op de Huangpu-rivier, de Bund en het Lujiazui Financial Centre in de Sightseeing Hall. Daarna bezocht ik het Shanghai History Museum in de Oriental Pearl Tower, iedereen leerde over de ontwikkelingsgeschiedenis van moderne Shanghai-steden door waardevolle culturele overblijfselen, literatuur, archieven en foto’s.

Na een beetje rust vervolgden de studenten hun reis vandaag. Als je Tianzifang binnenstapt, voel je elke minuut de hete Shanghai-smaak. Aan beide kanten van de 420 meter lange weg van Taikang Road, namen de studenten een ontspannen hart en stopten om foto’s te maken, en bleven daarna vooruitgaan om de unieke persoonlijkheid hier te ervaren.

‘S Avonds speciaal ingericht voor de studenten om’ s nachts de Huangpu-rivier te verkennen en ‘s nachts te genieten van het prachtige landschap van de Bund. De boot zeilde langzaam.Naast de patrijspoort waardeerden de studenten de wonderlijke magie van Shanghai zorgvuldig en verwonderden ze zich ook in het enthousiasme van Shanghai om hen te verwelkomen.

Project Review 3: Trainer vertoningen
01
Maleisische Huang Xiaoling

Allereerst wil ik de Shanghai Municipal Government of China bedanken voor het verstrekken van uitgebreide beurzen aan de vechtsportcoaches van onze overzeese Belt and Road-landen. Ik heb het geluk om aan deze cursus deel te nemen, waardoor ik mijn onderwijstechnieken en -methoden weer kan verbeteren.

Vechtsporten, iedereen weet, is erg hoog in China, omdat er in China een zeer goede systeemtrainingsmethode is, ik hoop dat de inhoud van de cursus in de toekomst meer basisvaardigheden en technische training kan injecteren, probeer geen routines te oefenen, omdat De tijd is te kort, we kunnen de routine niet herinneren. Regel bijvoorbeeld de trainingsmethoden van verschillende Chinese coaches, van het begin van de kinderen tot de training van het professionele team, van de warming-up tot de fysieke training na het einde.

Changquan, Nanquan, Taijiquan, springen en andere basisvaardigheden en moeilijkheidsleermethoden, spier- en gewichtdragende oefeningen, enz., Zodat onze buitenlandse coaches meer lesmethoden kunnen leren. Vooral de technische begeleiding van de actie op kleine details.

Tijdens het leerproces kunnen de coaches ook meer vragen stellen over hun eigen onderwijs en kan iedereen met elkaar communiceren.

Deze cursus gaf me de kans om te leren van professor Zhu Dong, de heer Huang Jiangang, Fan Yanmei, Liu Tongwei, leraar Zhao Yong, Dai Guobin, verschillende nationale leraren en rechters, en de kennis en technologie te leren die ik nog niet eerder heb geleerd. Bedankt, Shanghai. De school voor lichamelijke opvoeding zorgde ervoor dat we naar de Guanlan-basisschool in Chuansha gingen om de praktijk van de kinderen te inspecteren en mij veel te laten profiteren.

De trainingsmethoden en kennis die ik tijdens dit onderzoek heb opgedaan, worden meegenomen naar mijn woonplaats en gedeeld met andere coaches en studenten.

Deze reis regelde een eendaagse reis naar Shanghai, en had de mogelijkheid om aan boord van de Shanghai Oriental Pearl Tower te gaan. Op een hoogte van 263 meter, bekijk je de hele 360-graden Shanghai en de Huangpu-riviercruise om het nachtbeeld te zien, het is echt een heel goede ervaring.

Dankzij de regeling van de heer Zhang Sen en de zorg voor de vrijwilligers.

Tot slot wil ik de Shanghai Municipal Government, de Shanghai Municipal Education Commission en het Shanghai Sports Institute nogmaals bedanken.

02
Roemenië: Dan Radulescu

Mijn naam is Dan Radulescu, ik ben de coach en eigenaar van de Danla Shaolin Gongfu School in Nederland en Roemenië Ik heb over dit programma gehoord toen ik me inschreef voor mijn zoon Dan Mihai Radulescu uit Roemenië en mijn student Bas de Groot uit Nederland In het programma van Shanghai University of Sport vanaf juli 2019. Ik vind mijn ervaring hier erg interessant.

Papers Europa-China

Mevrouw Zhang Sen was erg snel met de papieren en de informatie over het visum, ze heeft me enorm geholpen. Zonder haar had ik niet de benodigde documenten kunnen regelen om naar China te reizen. Ik dank haar voor alles.

accommodatie

Het hotel waar ik verbleef was schoon, het eten was goed en het team erg behulpzaam, het overtrof mijn verwachtingen.

vrijwilligers

De vrijwilligers zijn zeer goed voorbereid, ze spreken goed Engels en zijn altijd bereid om te helpen. Hun geduld was zeer behulpzaam.

programma

Dit programma is een algemeen programma om de coaches van One Belt, One Road te ontwikkelen en te inspireren. Het bevat precieze en nuttige informatie. De combinatie tussen lezingen, ervaringen en ontspanning is zeer goed uitgebalanceerd. Ik vind het belangrijk om als docent in goede conditie te zijn en om correct te kunnen demonstreren voor de studenten.De docenten en trainers van dit programma zijn goed voorbereid, ze zijn professionals op hoog niveau. Wees nuttig als we de informatie ook in pdf kunnen ontvangen, in een digitale vorm. Veel woorden zijn in het Chinees geschreven en de deelnemers zouden meer tijd nodig hebben om de betekenis ervan te begrijpen. De scholen die we tot nu toe hebben bezocht zijn goed en noodzakelijk Voorbeelden voor de buitenlandse coaches. Observeren van de trainingssessies,De mogelijkheid om de training te filmen en vast te leggen is waardevol voor elke trainer in zijn land van herkomst.

trips

De reizen zijn ontspannend en de culturele uitwisseling was zeer goed gepland. De reis vanaf 14 oktober was de mooiste. Shanghai tijdens de nacht is erg mooi. Ik zou het zeker nog een keer willen bezoeken. 

Ik denk dat het initiatief van leraar Dong Zhu geweldig was. Het idee van het programma One Belt, One Road National Wushu Coach Trainingsprogramma werkt. De informatie-uitwisseling tussen landen is efficiënt en noodzakelijk om de informatie over Wushu te promoten en actueel te houden. Ik dank hem en de Shanghai University of Sports voor deze kans, voor de kans om mijn Wushu-kennis te verrijken en voor de geweldige culturele uitwisseling naast de andere trainers van One Belt, One Road.

Ik zou heel graag in de toekomst weer aan dit programma deelnemen.

Met vriendelijke groeten,

Dan Radulescu

03

Oekraïne Nataliia Khramova

Allereerst wil ik u bedanken voor uw gastvrijheid.

Het was heel aangenaam om hartelijk op de luchthaven te worden ontmoet en naar het hotel te worden gebracht.De accommodatie was goed.

Ik wil je bedanken voor de gelegenheid om het prachtige park in het Chong Ming District te bezoeken.Ik vond de excursie naar het centrum van Shanghai en de riviervaart op de boot leuk.

De lunches, diners en de service waren ook goed.De Chinese keuken is erg lekker en anders, vooral de grote verscheidenheid aan groenten en fruit.

Wat betreft de theoretische en praktische studies over de cursussen, de lezing nummer 1 van de professor DAI Guobin was erg interessant voor mij.

De eerste praktische les van de internationale rechter FAN Yanmey was ook erg nuttig voor mij. Het bestuderen van de traditionele stijlen was van groot belang voor mij, vooral met betrekking tot interneringsstijlen.

Maar ik denk dat één les van het introducerende karakter kan zijn en het zou beter zijn om introductielessen te hebben voor het beheersen van het materiaal dat door de tutor is gegeven.

In de toekomst wil ik minstens twee praktische oefeningen in dezelfde stijl hebben.

Wat betreft de tweede oefening in nanquan-stijl voor nationale coach HUANG Jiangang, kan ik het volgende zeggen: ik heb diep respect voor de heer HUANG Jiangang. Veel dank aan de organisatoren van de cursussen dat de coaches de gelegenheid hadden kennis te ontvangen over de stijlen van De beste meesters. Zijn les van nanquan vond ik erg leuk. We hebben een heel groot traditioneel complex geleerd. Het maakt het mogelijk om de Nan Quan-basis te oefenen. Mijn wens is dat er meer lessen zijn in Nan Quan. Er is behoefte aan meer basistechniek , inclusief de basis van korte en lange wapens.

De lezing door professor LIU Tongwey was ook interessant, vooral het eerste deel ervan, en professor onderzocht in detail de principes van scheidsrechter B, die erg belangrijk zijn voor ons, zowel voor rechters als als praktiserende coaches.

De ZHU Dong-lezingen van professor waren voor mij het meest interessant. Omdat ik een tutor ben van de topsporters in mijn sportschool, is een van de belangrijkste aspecten het beheersen van moeilijke bewegingen en het plannen van trainingscycli en de individuele training, Het gebruik van de fysica en speciale training voor het bereiken van het vastgestelde resultaat. De lezing in Nandu was zeer visueel. De professor in Nandu was zeer visueel. De professor in het videomateriaal die de mogelijkheid biedt om de principes van het doen van Nandu-elementen beter te begrijpen.

De laatste twee tai chi-oefeningen zijn voor mij het meest de moeite waard geweest. Het leren en corrigeren van de basistechniek van tai chi is erg belangrijk voor mij omdat ik atleten heb die tai chi bestuderen. Ik wil mijn dank uitspreken aan National Coach ZHAO Yong voor zeer nuttig Praktijken: wenst dat er in de toekomst meer Tai Chi-lessen worden gegeven.

Ik denk dat mijn mening samenvalt met de mening van andere Oekraïense coaches, dat het heel goed zou zijn om uren van alle training toe te voegen in toekomstige Training. Voor mij, als trainer – praktijk, is de correctie van de basistechniek het interessantst, De beheersing van elementen van verhoogde complexiteit, evenals de juiste planning van trainingscycli en individuele trainingen.

Het zou zeer nuttig zijn om informatie te krijgen over hoe het trainingsproces is gepland voor atleten van verschillende leeftijdsgroepen en het verschillende technische niveau in China. periode.

Ik wil de organisatoren bedanken voor hun gastvrijheid, voor het hoge niveau van de training, voor de mogelijkheid om Wushu te oefenen met de beste specialisten in China, evenals zeer nuttige theoretische lessen, een uitstekend cultureel programma.

Ik hoop volgend jaar aan de training deel te nemen.

Tekst / Li Xiang Ye Jilin Zhang Sen

Figuur / Lu Weizhou Zhang Sen

Editor / Zhang Sen

END