Fotoalbum
Op de extra training locatie maakt de wedstrijd team van Danla Shaolin Kungfu gebruik van de bounce vloer, handig en hard nodig voor de acrobatische elementen uit de Kungfu vormen

Selectie trainingen De Beuk 2018


19 medailles heeft Danla Shaolin Gongfu afgelopen zaterdag naar Purmerend gebracht. Na een lange dag , een mooie beloning voor alle training uren, goed gedaan kanjers! Met dank aan de goede organisatie en de steun van de ouders !

Haojie Wushu Championship 2017

Wat een topprestaties zijn er weer geleverd! Afgelopen week is Nederland in de prijzen gevallen met onder anderen twee atleten van Danla Shaolin Gongfu op het WK kung fu in Emeishan, China! De twee broers Dorin Radulescu en Dan Mihai Radulescu hebben samen 4 medailles binnen gesleept in verschillende categorieën. Dorin heeft in de categorie dierenstijlen B (13 t/m 17 jaar) een bronzen medaille gewonnen. Dan heeft in de categorie Shaolin quan B een zilveren medaille gewonnen. Ook hebben de twee broers tegen elkaar gestreden om de titel in de categorie flexibele wapen B (13 t/m 17 jaar). Hier heeft Dan een gouden medaille gewonnen. Dorin heeft een zilveren medaille mee. Een prestatie om trots op te zijn!

7th World Championship Kung Fu Emeishan China 2017Ja,ok, wij houden van kerstmutsen :) inmiddels is dat wel bekend en meer dan duidelijk ;) Maar nog meer houden wij van de mensen die ze dragen :) Vrolijke Kerstdagen!

Kerstmutsen 2016


Danla Shaolin Gongfu was vertegenwordigd door Dorin Radulescu, hij heeft 4 gouden, een zilveren en drie bronzen medailles naar Nederland gebracht. Wij willen al onze sponsors hartelijk bedanken, zonder jullie vertrouwen in ons was het niet gebeurt!

11th Zhengzhou China International Shaolin Wushu Festival 2016
Prachtig weer, vele toeschouwers en een grote diversiteit aan lokale en internationale artiesten.De 10e editie van de Poortersfeesten Purmerend was een succes, wij hebben genoten van het enthousiaste publiek en de geweldige sfeer!

Danla Shaolin Gongfu - Poortersfeesten Centrum Purmerend"Zomer kriebels" het eind voorstelling van 2015 bij Danla Dan's Centrum heeft iedereen in vakantie stemming gebracht: verre landen, feestjes, zon, bloemen, passie en liefde!

Danla Dan's Centrum - Zomer Kriebels 2015


Op zondag, 31 mei 2015 hebben wij meegedaan met Guo Shu Cup in Amsterdam, een bijzonder wedstrijd georganiseerd door Sifu Eleonora van de Liu He Men Kung Fu School.

Danla Shaolin Gongfu - Guo shu Cup 2015

Voor de eerste keer in onze club werden certificaten voor niveau 1 en 2 uitgedeeld. Er waren twee spannende uurtjes maar het is iedereen gelukt. Gefeliciteerd!!!

Danla Shaolin Gongfu - Examens 2015


PURMEREND - Danla Shaolin uit Purmerend heeft zaterdag deelgenomen aan de Open Dutch Wushu Championship 2015, een grote kungfu wedstrijd in Oirsbeek, Limburg.

Open Dutch Wushu Championship 2015.
Grootmeester Zhang Li Peng is een 32e generatie Shaolin Kung Fu monnik die in 1996 voor een langere periode in Nederland verbleef. Meester Zhang komt uit een familie waar kung fu generaties lang beoefend worden.

32e generatie Shaolin vechtmonnik Shi Xing Peng